Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:51:14 GMT

تولید بیش از ۴۰۰ محصول در برج فناوری دانشگاه امیرکبیر

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۱۹۰۳۳

تولید بیش از ۴۰۰ محصول در برج فناوری دانشگاه امیرکبیر

به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا غفاریان امروز در مراسم افتتاح برج شماره ۲ نواوری و فناوری دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه این برج با نام پرفسور حسابی به بهره برداری رسید، عنوان کرد: در سال ۹۳ برج ۱ نواوری و فناوری دانشگاه راه اندازی شد.

وی ادامه داد: تا سال ۱۴۰۵ دو برنامه «توسعه زیر ساخت نواوری برای استقرار شرکت های فناور» و «تجاری سازی و عرضه محصول به بازار» را در نظر گرفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غفاریان با اشاره به برنامه توسعه زیر ساخت های این دانشگاه گفت: ۵ برج در اختیار دانشگاه قرار می گیرد که از این تعداد ۳ برج به بهره برداری رسیده است و برج های شماره ۴ و ۵ در دست ساخت و بازسازی با مشارکت بخش خصوصی قرار دارد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه برج های شماره ۴ و ۵ تا ۱۴۰۴ به بهره برداری خواهد رسید یاداور شد: سال ۹۸ یکسری از مراکز نواوری دانشکده های این دانشگاه افتتاح شد.

وی میزان فروش یکی از محصولات این مراکز ۷ میلیارد تومان ذکر کرد که تاکنون این میزان به ۱۵.۲ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: این میزان فروش محصول تا سال به ۲۰ میلیارد تومان بالغ خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه این میزان فروش از سوی یک واحد فناور این دانشگاه را ثمره ابجاد مراکز نواوری نام برد و یاداور شد: در حال حاضر ۱۵ شرکت توسعه یافته در برج شماره ۲ این دانشگاه مستقر شدند.

وی برج فناوری شماره ۱ این دانشگاه را در ۵ طبقه دانست و با تاکید بر حمایت ویژه از این برج از سوی معاونت علمی، گفت: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از شرکت ها در صف جذب در این مراکز هستند و تعدادی نیز در محل نامناسب استقرار یافته اند.

وی میزان فروش کلی محصولات واحدهای فناوری و دانش بنیان این دانشگاه را ۱۶۵ میلیارد تومان در سال گذشته دانست و گفت:تاکنون ۳۱۶ محصول فناورانه و ۱۰۰ خدمت از سوی فناوران دانشگاه عرضه شده است.

غفاریان، با اشاره به اسنقرار ۶۰۰ نفر در مراکز نواوری این دانشگاه اظهار کرد: میزان فروش محصولات از سوی مراکز نواوری دانشگاه حدود ۵ میلیارد تومان بوده است و تعداد واحدهای فناوری نیز ۳۰۹ واحد فناور و شرکت دانش بنیان داریم .

کد خبر 5346120 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر تکنولوژی عضو هیأت علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت مخابرات ایران فیس بوک تحقیقات علمی حاکمیت سایبری امنیت اطلاعات شرکت دانش بنیان شبکه اجتماعی کسب و کار حکمرانی فضای مجازی امنیت سایبری خودروی برقی ربات مایکروسافت فناوری دانشگاه میلیارد تومان مراکز نواوری میزان فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۹۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد علی زلفی گل همزمان با برگزاری آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر ۱۳) در دانشگاه فردوسی مشهد در پیامی به این جشنواره گفت: بدون تردید اهمیت ارتباطات در دنیای کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست. دانشگاه‌ها به خاطر داشتن مجموعه‌های دانشجویی ظرفیت‌های زیادی برای تولید دانش و فناوری دارند. حجم و کیفیت دانش و فناوری تولید شده در سالهای اخیر در دانشگاه‌های ما به حدی هست که می‌تواند برای همه امیدآفرین و روحیه دهنده باشد و به افزایش سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی ما منجر شود.

وی ادامه داد: انتقال و پیام رسانی این حجم از تولید دانش و فناوری زمانی به خوبی صورت می‌پذیرد که رسانه و نشریاتی باشند که با ظرفیت بومی به آن بپردازند. رسانه‌ها و نشریات دانشجویی در دانشگاه‌ها با ظرفیت کم نظیری که دارند با پویایی و بالندگی، قدرت تولید و نشر دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و فناوری دانشگاه‌های کشور را در مقیاس و تراز ملی دارند.

وزیر علوم افزود: رونق نشریات دانشجویی در سالهای اخیر و ورود محتوایی آنها در عرصه‌های مختلف در ساحت نشریات مکتوب و مجازی، خود گویای آن است که دانشگاه در عرصه نشریات دانشجویی با همه مسائل و تنگناهای موجود، پویا، دغدغه مند و روبه جلو است و این گواه روشنی از اهتمام دانشجویان، استادان، مدیران و کارشناسان دانشگاه‌های کشور به امر مهم رسانه و نشریات دانشجویی است.

وی ادامه داد: سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که با حضور نشریات دانشجویی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مشهد مقدس برگزار شده، روند رو به رشد و تعالی این عرصه مهم فعالیت دانشجویی را بازگو می‌نماید.

وی افزود: اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه دانشجویان فعال در عرصه رسانه و نشریه دانشجویی که در تولید و تعالی دانایی و اطلاع رسانی دستاوردهای علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی دانشگاه‌های کشور سهم جدی دارند، امید دارم که با استفاده از ظرفیت‌های ابتکاری، خلاق و هنرمندانه، با شعار "فرهنگ فناوری و فناوری فرهنگی" جهش نوینی در تولید آثار رسانه‌ای دانشجویی با رویکرد حل مساله در زمینه دانشگاه‌ها و دستاوردهای آن داشته باشند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: در پایان از همه داوران، استادان، مدیران مسئول، سردبیرها و هییت های تحریریه نشریات دانشجویی به ویژه دانشجویان فعال برگزیده جشنواره سیزدهم، اصحاب رسانه و مطبوعات، همکاران دانشگاه فردوسی مشهد و همکاران معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و وزارت بهداشت برای برگزاری موفق این دوره از جشنواره تقدیر می‌نمایم.

کد خبر 6099543

دیگر خبرها

  • تأیید انتخاب رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه گرمسار
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند