Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس همدان، عبدالمجید دیناروند عصر امروز در جریان بازدید از نیروگاه شهید مفتح همدان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وجود انرژی پاک ضروری است اظهار کرد: نیروگاه مفتح صد درصد برق استان همدان را تأمین و مازاد بر نیاز استان را به مراکز همجوار کمک‌رسانی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در تابستان گذشته ۶۰۰ مگاوات برق در همدان مصرف شده است افزود: بسیاری از نیازهای روزمره از جمله پکیج‌ها، تلفن و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وابسته به انرژی برق است از همین رو نیاز به این انرژی پاک امری واضح و مبرهن به شمار می‌رود.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با تاکید بر اینکه این نیروگاه یک‌هزار مگاواتی است که معادل ۱۰۰ میلیون لامپ LED برق تولید می‌کند یادآور شد: برخی معتقد هستند نیروگاه شهیدمفتح باعث افت آب‌های زیرزمینی و  ایجاد فروچاله در این منطقه شده در حالی که طبق آمار رسمی دو درصد از آب‌های منطقه بر اساس ارقام کنتور چاه‌ها توسط نیروگاه مصرف شده است.

وی سخنانش را با این سوال که آیا با ۲ درصد مصرف نیروگاه مقصر می‌شود ادامه داد و گفت: براساس اعلام شرکت آب منطقه‌ای استان در سال ۹۴ در شهرستان کبودراهنگ ۲ هزار و ۹۱۵ حلقه چاه مجاز وجود داشته و ۵۱۱ میلیون مترمکب آب برداشت می‌شد.

دیناروند با بیان اینکه مصرب آب نیروگاه در سال ۹۳ مصرف هفت دهم درصد کل آب‌های منطقه بوده است خاطرنشان کرد: در حال حاضر کبودراهنگ ۲ هزار ۶۱۷ چاه غیرمجاز و یک‌هزار و ۱۰۰حلقه چاه مجاز وجود دارد از همین رو اگر بگوییم نیروگاه مقصر خشک کردن چاه‌ها بوده همه چیز تمام می‌شود؟

وی به تحویل ۷۵۰ تن بر ساعت پساب تصفیه شده به نیروگاه خبر داد و یادآور شد: ۲۵ حلقه چاه نیروگاه از مدار خارج شده و در حال حاضر فقط دو حلقه چاه برای مصارف شرب روزانه استفاده می‌شود.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با بیان اینکه پساب همدان از طریق خط ۴۲ متری از تسویه خانه همدان به نیروگاه می‌رسد ادامه داد: کل مصرف نیروگاه از پساب ۱۲۰ تا ۱۴۰ لیتر بر ثانیه است به طوری که بین ۷.۵ تا ۱۰ میلیون متر مکعب به نسبت نیاز به شبکه پساب مصرف می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نیروگاه شهید مفتح قطب صنعت برق در منطقه غرب کشور به حساب می‌آید به نحوی که وظیفه اصلاح ولتاژ و اصلاح فرکانس بین مناطق شمال غرب و جنوب غرب را بر عهده دارد.

دیناروند با تأکید بر اینکه در حال حاضر برج خشک یک نیروگاه به بهره‌برداری رسیده و ۶۰ درصد از عملیات اجرایی برج خشک دو انجام شده است بیان کرد: برخ خشک همچون رادیات ماشین کار می‌کند و با بهره‌برداری برج خشک یک و دو مصرف پساب به پنج میلیون متر مکعب معادل ۴۵ درصد کاهش می‌یابد.

وی به تبدیل برج تر به برج خشک اشاره کرد و گفت: این سیستم برای اولین بار در نیروگاه مفتح همدان ایجاد شده و امروز استان‌های دیگر به دنبال ایجاد برج خشک در نیروگاه‌های بخاری هستند. 

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مصرف گاز نیروگاه سالانه بین ۵۰۰ میلیون تا ۶۵۰ میلیون متر مکعب است اما با توجه به ارزش حرارتی مازوت این رقم در مصرف مازوت به مراتب کوچکتر است افزود: تا زمانی که مازوت وارد هر نیروگاهی شود، دود وجود دارد ضمن اینکه به منظور نوسازی تجهیزاتی که دچار احتراق می‌شوند یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

وی متذکر شد: بدون مراجعه به آمار و ارقام رسمی نیروگاه را مقصر نکنیم چراکه در هر منطقه‌ی آهک کف‌شکنی شده و از منابع استراتژیک آبی برداشت صورت گرفته در چند متری آن فروچاله ایجاد شده است.

دیناروند با تاکید بر اینکه طبق نقشه‌های هوایی فروچاله‌های ایجاد شده قطعا در نزدیکی کف‌شکنی‌هاست ادامه داد: فیلتراسیون دودکش نیروگاه برای کاهش آلودگی موثر نخواهد بود به طوری که حتی یک نیروگاه در کشور از فیلتر استفاده نکرده است.

وی با تاکید براینکه فیلتراسیون دودکش نیروگاه امکان پذیر نیست چراکه دود را از آسمان می‌گیرد به رسوبات جامد تبدیل می کند، تصریح کرد: فیلتراسیون نیاز به آب فراوان و آهک دارد ضمن اینکه رسوبات گچی جزو پسماند به حساب میآید.

مدیرعامل نیروگاه شهید مفتح همدان با بیان اینکه پساب انسانی نیروگاه به روش هوادهی و پساب صنعتی به روش شیمیایی تصفیه می شود و خروجی پساب شرایطی دارد که به محیط زیست آسیبی وارد نمی‌کند خاطرنشان کرد:  پساب نیروگاه در حدی سالم است که کشاورزان برای استفاده از این پساب دعوا داشتند و برنامه داریم برای آبیاری فضای سبز نیروگاه هم استفاده کنیم.

انتهای پیام/89033/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیلتراسیون آلودگی هوا مازوت تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۸۸۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید

فرماندار همدان با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه‌آهن همدان گفت: در جلسه‌ با مدیرکل راه‌آهن، مسائل و دغدغه‌های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به زودی رفع شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، مسلم مخفی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر قطار همدان همه روزه در حال سرویس‌دهی است، اظهار کرد: روزانه این قطار ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهرهای هم جوار کفایت نمی‌کند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌های مدیریت راه‌آهن استان از ابتدای تابستان قطار پنج ستاره به مسافران همدان خدمات می‌دهد، افزود: این اقدام افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

فرماندار همدان با بیان اینکه ترمینال ایستگاه راه‌آهن همدان ۹۵ درصد پیشرفت دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم این ساختمان که از محل سفر رئیس‌جمهور نیز اعتبار دارد، به زودی تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد.

مخفی با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت‌ها، اضافه کرد: پروژه راه دسترسی به راه‌آهن همدان استاندارد لازم را ندارد، البته بعضی اقدامات ایمنی انجام شده است.

وی گفت: مجموعه عوامل راه‌آهن همدان به دنبال رضایتمندی مسافران هستند و امیدواریم با ایجاد زیرساخت‌های لازم این امر به طور کامل محقق شود.

فرماندار همدان افزود: راه‌آهن همدان به ملایر نیز به طول ۷۵ کیلومتر در دو قطعه کارگاهی در حال احداث است که قطعه یک ۴۵ درصد و قطعه دو ۲۰ درصد پیشرفت دارد.

کد خبر 751302

دیگر خبرها

  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • تابستان منهای خاموشی
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!